| Levchenko | Дата: Пятница, 16.05.2025, 19:58 | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
| Не можу знайти нормальну доставку овочів і фруктів — то надто дорого, то якість кульгає. А так хочеться, щоб зручно, швидко й свіжо! Ви випадково не знаєте сервіс, який справді дбає про клієнтів і привозить гарну продукцію? Може, у когось є досвід і вже улюблене місце?
|
| |
|
|
| mariaflorova28 | Дата: Понедельник, 19.05.2025, 08:36 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Хочу поділитися класною знахідкою для тих, хто постійно в русі, як я. METRO - це не просто доставка, це реальний помічник для зайнятих людей. Особливо тішить асортимент овочів https://metro.zakaz.ua/uk/categories/vegetables-metro/ свіжа картопля, морква, буряк, цибуля порей, солодкий перець, томати чері, огірки, редиска, кабачки, броколі, кукурудза, листя салату. Все виглядає, як зі свіжого ринку, а при цьому не треба кудись їхати, привозять додому. Я тепер щотижня планую меню й замовляю продукти, економлю купу часу. А ще приємно, що нема обов’язкової суми замовлення, це зручно, коли просто треба дозамовити пару овочів для вечері. Сервісом дуже задоволений, рекомендую всім, хто хоче їсти смачно і не витрачати час на черги.
|
| |
|
|