Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Пятница, 26.4.2024
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ХОББИ, УВЛЕЧЕНИЯ, ИНТЕРЕСЫ » ХОББИ » Запас ходу електромобіля і що може на нього вплинути
Запас ходу електромобіля і що може на нього вплинути
fiserzaieДата: Пятница, 26.03.2021, 14:11 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
У будь-яких обговореннях електрокарів насамперед виникає питання, скільки може проїхати та чи інша модель. Потім слід дилема, як можна збільшити дальність ходу і які чинники впливають на це в першу чергу. Що впливає на запас ходу і як можна на нього вплинути, ділиться компанія АвтоХаб Евротерминал https://focus.ua/ukraine....portu. 

Від чого залежить запас ходу?

В першу чергу запас ходу визначає обрана вами модель електромобіля. Наприклад, виклавши пристойну суму за Tesla Model S, ви отримуєте електрокар, який до наступної зарядної станції проїде близько 500 кілометрів. З «народним» Nissan Leaf такий тріп не вийде, так як він надає можливість проїхати близько 385 кілометрів (якщо розглядати модель e + 2019 року). На жаль, збільшити дальність ходу «японця» до показників Tesla підручними методами ніяк не вийде. Тому, перше, що впливає на запас ходу електромобіля - це сама модель електромобіля.

Який запас ходу в популярних електромобілях?

Виходячи з того, що написано вище, ми можемо зробити висновок, що перше, що впливає на запас ходу електромобіля - це сама модель електромобіля.

Електрокари, представлені в списку вище, знаходяться в різному ціновому діапазоні і мають різні технічні характеристики, а також опції, що впливають на рівень комфорту під час поїздки. Серед них ми можемо побачити як преміальних Tesla Model S і Porsche Taycan, так і популярні в місті Nissan Leaf і BMW iX3. https://mahnovicktor.blogspot.com/2021/03/blog-post_26.html
 
Форум » ХОББИ, УВЛЕЧЕНИЯ, ИНТЕРЕСЫ » ХОББИ » Запас ходу електромобіля і що може на нього вплинути
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: