|
Ремонт техніки Apple у Львові
|
|
| ingafrollova | Дата: Четверг, 06.11.2025, 02:35 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Привіт усім! Мій MacBook дуже гріється і часто вимикається сам по собі — живу у Львові, шукаю сервіс для ремонту техніки Apple. На що варто звернути увагу при виборі сервісного центру?
|
| |
|
|
| LarisaBorisovna | Дата: Четверг, 06.11.2025, 03:01 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| При виборі сервісу для ремонту техніки Apple зверніть увагу на те, чи виконують безкоштовну діагностику, чи використовують оригінальні або сертифіковані запчастини, чи надається гарантія на роботи, а також скільки часу займає ремонт. Також варто дізнатись, чи є досвід роботи з MacBook M-серії, чи проводиться чистка системи охолодження та заміна термопасти — нагрівання часто саме через це.
|
| |
|
|
| xkristinaxbond | Дата: Четверг, 06.11.2025, 03:23 | Сообщение # 3 |
 Лейтенант
| Я нещодавно зверталась до сервісного центру AppLab у Львові https://app-lab.com.ua/ua/lviv/contacts/ — у мене був MacBook, який грівся і сам вимикався. Там провели безкоштовну діагностику, виявили проблему з системою охолодження і замінили термопасту, плюс налаштували систему. Через пару днів мій ноутбук працював без нагрівання, швидко завантажувався і більше не вимикався. Дуже задоволена: все прозоро, зрозуміло, і результат чудовий.
|
| |
|
|